Familje-dagklubben

Familjeklubben samlas en måndagförmiddag i veckan, kl. 9-12 i Kyrkhemmet. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog och Anna-Karin Johansson.

Till familjeklubben är alla barn i åldern 0-5 år välkomna tillsammans med en vuxen. Fri samvaro, barnen får leka och de vuxna får umgås. Vi har en liten samling och mellanmål (avgiften är 2,50 €/familj).

Det behövs ingen förhandsanmälan till familjeklubben. Man kan komma varje gång eller de gånger när det passar. Det är värdefullt att få träffa andra föräldrar i samma situation.

Hösten 2019 ordnas familjeklubben som en kombinerad familje-dagklubb med drop in från kl. 9. Dagklubbsbarnen är välkomna dit med eller utan förälder. Övriga barn i åldern 0-5 år är välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. På måndagen står församlingen för att mellanmålet finns framdukat! Familje-dagklubben inleder terminen måndagen den 9 september.

Välkommen!

Kom med, familjeklubben är ett enkelt sätt att komma med i församlingen!

Barnledare