Familje-dagklubben

Familjeklubben samlas en måndagförmiddag i veckan, kl. 9-12 i Kyrkhemmet. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog och Anna-Karin Johansson.

Till familjeklubben är alla barn i åldern 0-5 år välkomna tillsammans med en vuxen. Fri samvaro, barnen får leka och de vuxna får umgås. Vi har en liten samling och mellanmål (avgiften är 2,50 €/familj).

Det behövs ingen förhandsanmälan till familjeklubben. Man kan komma varje gång eller de gånger när det passar. Det är värdefullt att få träffa andra föräldrar i samma situation.

Hösten 2019 ordnas familjeklubben som en kombinerad familje-dagklubb med drop in från kl. 9. Dagklubbsbarnen är välkomna dit med eller utan förälder. Övriga barn i åldern 0-5 år är välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. På måndagen står församlingen för att mellanmålet finns framdukat! Familje-dagklubben inleder terminen måndagen den 9 september.

Välkommen!

Kom med, familjeklubben är ett enkelt sätt att komma med i församlingen!

Fr.o.m 1.1.2020 blir vi tillsammans med Esse och Pedersöre en ny Pedersöre församling. Våra barnklubbar fortsätter, men ev. kan tidpunkten ändra. Vi informerar här på hemsidan så fort vi vet hur det blir.

Barnledare