Dagklubben

Dagklubben i Purmo församling är till för barn i åldern 3-5 år. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog och Anna-Karin Johansson.

Vi har tillsvidare fått in ganska få anmälningar till dagklubben för hösten 2019.  Det finns ännu rum i gruppen om flera vill komma med! Ring i så fall Ann-Maj på telefon 050 3201 658.

Vi startar i alla fall höstterminen med den grupp vi har, men delvis enligt nytt koncept. På torsdagar blir det traditionell dagklubb men en timme längre än förr, dvs. kl. 9-13. I dagklubben får vi leka, sjunga och höra om Jesus och andra personer i Bibeln. Vi äter mellanmål som vi har med oss hemifrån. En terminsavgift uppbärs. Dagklubben inleder terminen torsdagen den 5 september.

På måndagar håller vi en kombinerad familje- dagklubb kl. 9-12. Dagklubbsbarnen är välkomna dit med eller utan förälder. Samtidigt blir det en familjeklubb för barn i åldern 0-5 år tillsammans med förälder eller annan vuxen. På måndagen står församlingen för att mellanmålet finns framdukat! Familje-dagklubben inleder terminen måndagen den 9 september.

Välkommen!

Snögubbar i lekparken.