Små barfotafötter

Barn och familj

Verksamhet för barn och familjer

I Purmo församling finns ett antal grupper som riktar sig till barn i olika åldrar.

De minsta barnen tillsammans med en förälder eller en annan vuxen är välkommen till Familjeklubben på måndag förmiddagar i kyrkhemmet. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog.

Barn i åk 1-3 är välkomna med på Häftisklubben som ordnas i Kyrkhemmet varannan torsdag kl. 18-19.

För de lite äldre barnen, åk 4-6, startade hösten 2018 en ny Scoutpatrull i Purmo. Träff varje torsdag, flickor kl. 18-19 och pojkar kl. 19-20. Platsen är Lyjo. Ledare är Malin, Sanna och Anna (tfn 050 336 4681). Alla äventyrare är välkomna med! Scoutpatrullen hör till Pedersörenejdens Korsbärare.

Under terminerna hålls Söndagsskola i kyrkhemmet för barn från 4 år och uppåt.

Läs mera om grupperna i länkarna till vänster!

Någon gång per termin ordnas gudstjänster för stora och små. För det mesta håller vi då till i kyrkhemmet, men familjegudstjänster vid större helger som 1 advent och påsk brukar ordnas i kyrkan.

Välkommen med!

Dagläger vid Emaus

I sommar ordnar Purmo församling ett dagläger vid Emaus bönehus. Lägret pågår 6-7 juni och riktar sig till barn som till hösten går i åk 1-4.Temat för lägret är "Starka tillsammans". Alla behövs och har en uppgift.

Vi gör samarbetsövningar, pysslar, leker och har skoj. Lunch och mellanmål serveras.

Anmälan görs senast 23.5 till Isabella, isabella.wiklund@evl.fi, eller tfn 050-7050588. Priset är 20 €, för syskonpar 30 €.

Välkommen!

Barnläger vid Emaus 6-7 juni 2019
T.f. Diakon

Diakonimottagning onsdagar kl. 12-14 i prästgården.