Små barfotafötter

Barn och familj

Verksamhet för barn och familjer

I Purmo församling finns ett antal grupper som riktar sig till barn i olika åldrar.

De minsta barnen tillsammans med en förälder eller en annan vuxen är välkommen till Familjeklubben på måndag förmiddagar i kyrkhemmet. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog.

Barn i åk 1-3 är välkomna med på Häftisklubben som ordnas i Kyrkhemmet varannan torsdag kl. 18-19.

För de lite äldre barnen, åk 4-6, startade hösten 2018 en ny Scoutpatrull i Purmo. Träff varje torsdag, flickor kl. 18-19 och pojkar kl. 19-20. Platsen är Lyjo. Ledare är Malin, Sanna och Anna (tfn 050 336 4681). Alla äventyrare är välkomna med! Scoutpatrullen hör till Pedersörenejdens Korsbärare.

Under terminerna hålls Söndagsskola i kyrkhemmet för barn från 4 år och uppåt.

Läs mera om grupperna i länkarna till vänster!

Någon gång per termin ordnas gudstjänster för stora och små. För det mesta håller vi då till i kyrkhemmet, men familjegudstjänster vid större helger som 1 advent och påsk brukar ordnas i kyrkan.

Välkommen med!

Affisch om tältcafé vid kyrkhemmet tisdagar och torsdagar kl. 13-15 i juni och augusti.
T.f. Diakon

Diakonimottagning onsdagar kl. 12-14 i prästgården.