Kornax i solnedgång
Vuxna

Grupper för vuxna

Grupp för kvinnor

I Purmo samlas en kvinnogrupp - Mariamoment - varannan onsdag i prästgården.

Grupper för missionen

Salamugruppen samlas ca var tredje måndag kl 19.30, oftast i kyrkhemmet eller Åvist bykyrka. Gruppen stöder SLEF:s mission.

Kenyamissionsgrupp hålls ca en tisdag eftermiddag i månaden, kl 13.30, hemma hos gruppens medlemmar. Gruppen stöder SLEF:s Kenya-mission. Se annonsering i Kyrpressen!

I Åvist bykyrka hålls symöte varje tisdag kl 13.30 under terminerna.

I Sisbacka pensionärshem samlas en missionsgrupp under diakonissans ledning. Se annonsering i Kyrkpressen!

Kontakta Natascha Kanckos, 040 3100 463, för mera information om missionsgrupperna.

Caffée i Föuskällarn

Till Föuskällarn i Lassfolks hembygdsgård är du som är dagledig välkommen ca en måndagseftermiddag i månaden! Vi umgås, dricker kaffe, delar kanske en tanke eller har besök av en gäst. En frivillig avgift för kaffet tas upp till förmån för den lokala diakonin i Purmo.