Lyjo, ungdomarnas samlingslokal i Purmo församling
Lyjo

Ungdomar

Ungdomsverksamheten är för dig som är 13 år och uppåt och som är nyfiken på livet o på den kristna tron.

Verksamheten är gemensam med Pedersöre församling p.g.a. att ungdomsarbetsledaren jobbar i båda församlingarna (20% i Purmo/80% i Pedersöre).

Följ oss på facebook: Lyjo-Purmo församlings ungdomar.

Ungdomssamlingar

hålls varje fredag kväll kl 20-24. En gång i månaden är vi i Purmo, i Lyjo, den lilla gula stugan bredvid kyrkan.

De övriga fredagarna samlas vi i Bennäs kyrkhem, i ungdomsutrymmet där.

Vi samlas kring något tema, ibland har vi inbjuden gäst. Andra kvällar aktiverar vi oss i köket o bakar eller aktiverar vi oss utomhus och ibland så ser vi någon film o diskuterar den. Vi firar också Ung Mässa – en friare gudstjänst som är mera ungdomsinriktad. Andakt med sång o bön hålls varje ungdomskväll.

Programmet är oftast i början av kvällen och sen är det ”öppet hus” med gemenskap kring kaffe/te-muggen. Servering till självkostnadspris.

Öppet hus i Lyjo

hålls de fredagar som det inte är ungdomssamling i Lyjo. Lyjo är öppen kl 20-24. Frivilliga vuxna ansvarar för verksamheten. Man kan komma in på en kaffe och umgås.

Lyjo, inomhus

Tag kontakt