pianotangenter

JULSPEL 2017

Det är i år tio år sedan Julspelet hölls senast i Purmo kyrka. Och i år ska det bli av igen! Vill du vara med och förverkliga julspelet?

Vi söker någon som vill vara med och dra i trådarna och leda projektet. Vi behöver aktörer, musikanter sångare, tekniker, bärare, påklädare och mycket mer. Hör av dig till Anna-Lisa Björklund på tfn 040 0184643 eller anmäl ditt intresse via vår elektroniska blankett.

Vi behöver ha din anmälan senast 6.9.2017.

Arrangörer är Purmo församling och Purmo baptistförsamling.

Länk till elektronisk anmälningsblankett

Projektkör

Projektkören är öppen för alla sångglada, medverkar i högmässor och gudstjänster.

Vill du vara med i jubileumskören inför Purmo församlings 150-årsjubileumsfest hösten 2017? Pricka då in torsdagskvällarna i september i din kalender! Vi övar i kyrkhemmet kl. 19.30 varje torsdag i september. Ledare är Anna-Karin Johansson.

På Mikaelidagen den 1 oktober kl. 10 blir det festmässa i kyrkan med anledning av 150-årsjubileet.

Psalmboken

Vill du bekanta dig mera med psalmboken och psalmer som passar vid olika tider under året kan du titta in på psalmer.fi.

"Hela världen, prisa Herran"

Tag kontakt

Anna-Karin  Johansson