Små barfotafötter

Barn och familj

Verksamhet för barn och familjer

I Purmo församling finns ett antal grupper som riktar sig till barn i olika åldrar.

De minsta barnen tillsammans med en förälder eller en annan vuxen är välkommen till Familjeklubben på måndag förmiddagar i kyrkhemmet. Ledare är Ann-Maj Smedman-Skog. Höstens första samling är må 10.9 kl. 9.30-11.30.

Barn i åk 1-3 är välkomna med på Häftisklubben som ordnas i Purmo skola på tisdagar kl. 16-17. Start 11.9.

För de lite äldre barnen, åk 4-6, startar hösten 2018 en ny Scoutpatrull i Purmo. Starten sker torsdagen den 6.9 kl. 18.30 i Lyjo. Träff varje torsdag. Ledare är Malin, Sanna och Anna (tfn 050 336 4681). Alla äventyrare är välkomna med! Scoutpatrullen hör till Pedersörenejdens Korsbärare.

Under terminerna hålls Söndagsskola i kyrkhemmet för barn från 4 år och uppåt.

Läs mera om grupperna i länkarna till vänster!

Någon gång per termin ordnas gudstjänster för stora och små. För det mesta håller vi då till i kyrkhemmet, men familjegudstjänster vid större helger som 1 advent och påsk brukar ordnas i kyrkan.

Välkommen med!

tf diakon och ungdomsledare

Diakonimottagning onsdagar kl. 12-14 i prästgården.