Webbkyrkan

Du kan lyssna till gudstjänster från Purmo kyrka genom att klicka här. Du behöver ha ett lämpligt insticksprogram nedladdat till din dator, t.ex. WinAmp eller Windows Media Player.

För det mesta hålls gudstjänsterna kl. 10 på söndagar, men tiden kan variera. Se länkarna nedan eller Evenemangssidan för att hitta aktuella tider.

Man kan endast lyssna i realtid, gudstjänsterna bandas inte.

Fördjupa din tro

Vad innebär det att vara kristen? Vad går den kristna tron ut på?

Några svar på de här frågorna kan du få via länkarna här under. Genom att delta i gudstjänster och samlingar får du höra det kristna budskapet och lära dig mera om den kristna tron. Du är alltid välkommen att vända dig till församlingens anställda om du har frågor om tron och det kristna livet!

På internet finns mängder med information om kristen tro. Några av länkarna nedan går till webbsidor som kan ge svar på frågor och ge möjligheter till fördjupning i den kristna tron.